Sluit navigatie

Welkom bij Easy Container Service

Een stabiele en betrouwbare partner op het gebied van inkoop, verkoop en verhuur van Deense Containers, platen en accessoires.

bekijk onze diensten
Scroll naar beneden
Home_verkoop.jpg

VERKOOP

Voor de in- en verkoop van Deense Containers, platen en accessoires kunt bij ons terecht. Wij bieden u zowel CC als DC containers.

lees meer
Home_verhuur.jpg

VERHUUR

Verhuren is mogelijk voor een vast bedrag per jaar zonder minimale afname of per dag indien u voor een korte periode containers nodig heeft.

lees meer
Home_service.jpg

SERVICE

Wij kunnen voor u het transport of de reparatie van containers verzorgen. Daarnaast bieden wij opslagmogelijkheden voor uw containers aan.

lees meer

OVER ONS

Easy Container Service (ECS) is halverwege de jaren negentig opgericht en heeft zich ontwikkeld als een stabiele en betrouwbare partner op het gebied van inkoop, verkoop en verhuur van Deense Containers, platen en accessoires.

Door flexibele en snelle service zijn wij voor een grote groep afnemers uit de sierteeltsector al vele jaren hét adres voor Deense Containers, platen en accessoires. Onze kracht is het bedenken van oplossingen voor onze klant, zodat zijn logistiek op rolletjes loopt tegen zeer gunstige tarieven!!!!

Om de snelheid en flexibiliteit te kunnen garanderen, beschikt Easy Container Service over eigen transport en een magazijn in Nieuwerkerk a/d IJssel (hoofdlocatie) en in Waddinxveen.

neem contact op

inkoop, verkoop en verhuur

Uw leverancier van Deense Containers.

onze diensten
Scroll naar boven